Stari Čintaši (16.7.-23.7.2024.)

Popularni nazvi grupe “Stari Čintaši” mogao bi slučajne čitače navesti na zaključak da je riječ o nekim starcima koji se okupljaju na Činti u debeloj hladovini, noseći sa sobom proteze, štapove, hodalice, slušne aparate i sl. 

NE! NE! NE! 

Jest da u grupi ima i starijih, ali grupa je zapravo miks svih generacija.  Upravo to je doprinjelo da se u toj grupi svi osjećamo kao jedna velika obitelj ! Prilika je to da učimo jedni od drugih, da se upoznajemo i zajedno molimo, jedemo, igramo, pjevamo, glumimo, čitamo, plivamo, ronimo, sunčamo … A sve u dobrom okruženju i u dobrom duhu suradnje, ljubavi  i razumijevanja. 

Svako jutro poslije doručka se okupljamo da izmijenimo razmišljanja i poticaje iz Biblije, čujemo svjedočanstva o Božjem djelovanju u našem svakodnevnom životu,  a isto tako i dan završavamo uz pjesmu i molitvu te uz Božju riječ koju tumači pastor Ružička. Bude tu i glume, igrokaza, skečeva, plesa, poezije, pa i suza, zagrljaja, kajanja, ispovijedanja… Nitko se ne vrati kući isti kakav je došao. 

Ako želite to osobno iskusiti, dođite I pridružite nam se.

Kontakt osoba za prijavu je

Edita Turinski

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

mob: 091 1320 402 ili 051 267 706 (iza 16 sati).