Dolazak:

Osobnim automobilom: autocesta A1 izlaz Zadar (Gaženica)

Slijediti znak za Zadar, Gaženica i Trajekt

Od izlaza sa autoceste samo ravno do kružnog toka, slijediti znakove za trajekt i Ugljan. Karte se kupuju direktno na rampi prije ulaska u red za trajekt ili ONLINE.

 

Plovidbeni red i cjenik trajektne linije (za putnike i osobna vozila) Zadar (luka Gaženica) - Preko (Ugljan) pogledajte ovdje. Karte za trajekt možete kupiti i ONLINE.

Plovidbeni red i cjenik brodske linije (samo za putnike) Zadar (gradska luka Zadar) - Preko (Ugljan) pogledajte ovdje. Karte za brod također možete kupiti ONLINE.

Trajekt vozi oko 30 minuta. Više informacija potražite na www.jadrolinija.hr.

Po izlasku s trajekta, oni koji idu autobusom, ulazi se u autobus za Muline, a vozi se do Čeprljande.

Vozni red autobusne linije Preko - Ugljan (Muline) pogledajte ovdje.

Po izlasku iz autobusa prati se put prema Čeprljandi i putokazi za kamp Marijo.

Od izlaska iz autobusa do kampa Činta ima oko 20 min pješice.

Oni koji dolaze automobilom prate znak za Ugljan i Muline (desno poslije trajekta).

Od Preka do Ugljana ima oko 10km, autom oko 10min.

Iza znaka ulaska u mjesto Ugljan ima oko 300m do skretanja desno za Čeprljandu, Čintu, Marijo i plaže. Prati se cesta koja dolazi do mora i skreće se desno do kružnog toka i onda pravo, prati se znak za kamp Marijo.

Poslije kružnog toka prati se cesta na kojoj nakon oko 200m prestaje asfalt, te se na svom kraju spušta lijevo uz kameni zid do kampa Činta.

Po dolasku u kamp Činta javiti se upravitelju kampa ili voditelju grupe zbog smještaja, posteljine i ostalih informacija.

Također predati osobnu iskaznicu ili putovnicu voditelju ili upravitelju zbog evidencije u turističkoj zajednici i MUP-u.