Pomoć pomagačima - Susret kao lijek (25.6.-2.7.2021.)

Program za savjetovanje i edukaciju o mentalnom zdravlju „Susret kao lijek“ najnoviji je dio podrške ljudima u pomagačkim djelatnostima, a odvija se kroz edukaciju o dušobrižništvu i savjetovanju. Program je namijenjen osobama u službi, onima koji su umorni i opterećeni, koji su izgorjeli, onima koji pomažu drugima kroz teške životne situacije, a sve s ciljem stvaranja mjesta gdje će se radnici u službi moći fizički i duhovno odmoriti, ali i gdje će moći raditi na sebi, dobiti stručni trening za pomaganje drugima u potrebi na kvalitetan način. Voditelji i predavači programa visoko su obrazovani i stručni ljudi koji dugi niz godina profesionalno rade kršćanska savjetovanja, psihoterapiju i dušobrižništvo.

Trening kršćanskog savjetovanja "Pomoć pomagačima - Susret kao lijek", 25.6. - 2.7., otok Ugljan, cijena po osobi 1150 kn.
Tema "Transformacija konflikta"
 
Mr.sc. Snežana Anđelić, psihoterapeut:
"Konflikti ne mogu uvijek da se razriješe ali mogu da se transformiraju u nešto novo, drugačije i po nas zdravije. Baviti ćemo se proučavanjem nastanka konflikata kao i načina za njihovo konstruktivno rješavanje ili pak transformaciju u neku novu, po nas prihvatljivu situaciju. Konflikti su sastavni dio života svakog od nas. Nisu neminovno negativni. Naprotiv, konflikti mogu biti konstruktivni, te nas dovesti do novih spoznaja, rasta i razvoja. Konflikti postaju za nas destruktivni ukoliko ne uspijevamo konstruktivno da ih razriješimo ili ih pak transformiramo u nešto drugo.Učiti ćemo kako da se ponašamo u konfliktim situacijama te kako da iz konflikta izađemo sa novim konstruktivnim rješenjima."

Prijave

Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.